top of page
beton2_edited.jpg

"Without atmosphere a painting is nothing." 

                                                                     -Rembrandt

Etapele pe care le parcurgem împreună cu beneficiarul, încă de la primele discuții până la predarea proiectului complet, sunt definitorii în vederea generării atmosferei dorite. Prin urmare, ne vom asigura că toate etapele următoare vor fi respectate cu strictețe pentru a garanta calitatea serviciilor prestate de echipa noastră.

1COPPER.png

1.OFERTA La început vom comunica telefonic și pe mail. Trebuie să discutăm despre buget, încadrare stilistică, echipe contractate, calendar și detalii de execuție. Aceste detalii ne vor ajuta să stabilim gradul de complexitate al lucrării pentru a putea să îți trimitem ulterior oferta serviciilor noastre.

2.CONTRACT După acceptarea ofertei noastre, vom trece direct la contract. În acesta sunt menționate serviciile noastre, termenul la care ne angajăm să începem munca și, cel mai important, termenul de predare al proiectului complet. 

2copper.png

3.TEMA DE PROIECTARE Proiectul nu îl vom elabora fără discuții detaliate împreună cu tine. Te vom asculta, pentru a ne familiariza și cel mai important, pentru a înțelege nevoile tale cu privire la viitoarea ta locuință sau viitorul spațiu comercial. Vom interveni în discuție cu primele idei, bazate pe experiența acumulată, generând astfel o discuție de tip brainstorming, în care vom optimiza totul pentru tine.

4.CONCEPT Din acest moment noi vom face ceea ce știm mai bine: vom genera spații, forme, vom căuta texturi, culori, elemente reprezentative. Acestea vor reprezenta fundația proiectului, iar următoarele etape vor intra din ce în ce mai tare în detaliu. Este etapa în care noi lucrăm intens în spatele cortinei, și te vom anunța cu privire la diferite aspecte pe parcurs, dacă va fi nevoie.

5copper.png
4copper.png

5.SIMULĂRI 3D Garantăm că vom reuși să te deterimnăm să fii foarte nerăbtător înainte de etapa aceasta, pentru că este cea mai interesantă: vei vedea exact cum va arăta investiția ta. În faza aceasta a proiectului vei primi de la noi mult așteptatele simulări 3D. Nu te îngrijora, în cazul în care vei dori modificări vom realiza împreună cu tine o listă, și vom retrimite simulările cu modificările efectuate.

6.DEVIZ Cantități, suprafețe, furnizori, prețuri și coduri de produs. Ne vom ocupa în așa fel încât să nu lipsească nimic. În funcție de cerințele proiectului, vom propune absolut fiecare element decorativ pornind de la parchet, tapet, plinte, până la perne și draperii. Cu ajutorul devizului vei putea să comanzi cu ușurință toate produsele. De asemenea contra cost vei avea posibilitatea să lași comenzile în sarcina noastră. Vom negcia pentru tine cele mai bune prețuri.

6copper.png
7copper.png

7.PIESE TEHNICE Ultima etapă este reprezentată de elaborarea pieselor tehnice în vederea implementării. Pentru a exemplifica, piesele pot fi, in funcție de proiect, următoarele: așezarea luminilor pe tavan, așezarea luminilor pe pereți, plan prize, plan întrerupătoare, plan instalații sanitare, plan recompartimentare încăperi, plan placări pardoseli, stereotomii băi (placarea pereților din băi), secțiuni reprezentative (scară, mobilier, scafe rigips, profile decorative, mobilier), planșe cu mobilier la comandă.

1.jpg

 

Bine bine, dar ce e un turnkey project?!

Turnkey project reprezintă faptul că tu doar vei întoarce cheia în ușă. La început de câteva ori și la finalul contractului cu noi, o singură dată. Adică ne ocupăm noi de tot iar tu, dacă vorbim despre o locuință, vei aduce doar hainele la finalul lucrărilor fără să mai ai vreo bătaie de cap. Aruncă o privire peste imaginile de mai jos pentru a vedea un exemplu. 
*respectăm toți pașii de mai sus pentru a ne asigura că nu te surprinde stilul ales de noi la predarea locuinței către tine.

photo credit: Micșa Ovidiu / ADMO Studio 

bottom of page